Maandagmorgen

Deze ochtend is speciaal voor de tennissers (m/v) die in het lopende kalenderjaar 55 jaar zijn worden. Het Veteranentennis staat in het teken van sportiviteit en gezelligheid en wordt dan ook druk bezocht.

Iedereen die wilt tennissen levert voor 10:00 uur zijn ledenpas in bij een lid van de Veteranencommissie. Door loting wordt bepaald welke viertallen, op welke banen, gaan tennissen. In onderling overleg wordt vervolgens besproken, wie met wie gaat tennissen. Dit, om de sterkteverdeling voor iedereen zo plezierig mogelijk te maken. Mochten er méér spelers zijn, dan het aantal beschikbare banen, dan kan er een vijfde speler aan een team worden toegevoegd.

Na een uurtje tennissen wordt er koffie gedronken en mocht er die dag een jarige zijn, dan zal er zeker ook even gezongen worden. Hierna kunnen er opnieuw viertallen worden gevormd voor een extra partijtje tennis; de spelers bepalen nu zelf de teamsamenstelling.

Er wordt deze ochtend dus niet alleen getennist maar ook gezamenlijk koffie gedronken, gediscussieerd over van alles en nog wat, gekaart, kortom . . . een ochtend vol sportieve gezelligheid!