Net Uit Revisited

 

Al in de beginjaren had TV Vreeswijk een clubblad. Het verscheen toen nog niet met grote regelmaat. Het duurde tot beginjaren 80 voordat elk lid jaarlijks minstens 9 edities op de deurmat kreeg. Vanaf 1987 onder de naam ‘Net Uit’. Helaas lezen we in 2008 in het jaarverslag van de secretaris: ‘Naar aanleiding van een gehouden enquête onder de leden is afgesproken dat er dit jaar geen clubblad meer wordt uitgegeven …’.

We moeten het dus al ruim 14 jaar stellen zónder een papieren blad. Zeer spijtig want in alle oude periodieken is zo fraai terug te lezen wat er speelde in de club, hoe we over zaken dachten, wat de overwegingen waren om dingen te doen of laten. Alle clubbladen samen zijn de geschiedschrijving van de club.

 

Op dit moment communiceren we breed: direct mail, website, Facebook, KNLTB-club-app. Sinds kort zelfs via Instagram. Vraagje: zou een nieuwsbrief daarop een gewaardeerde aanvulling zijn? Zoals aangekondigd tijdens de laatste ALV, een maandje geleden op 21 maart, gaan we een proef doen. We gaan een nieuwsbrief sturen naar alle leden. vooralsnog eerst maar eens 3 keer. En we houden van tradities, dus hanteren we de oude naam ‘Net Uit’. Wat je nu leest, op je laptop, tablet of smartphone, is de eerste uit de serie. Na de zomer evalueren we. Voorziet het in een behoefte? Gaan jullie het lezen? Is er voldoende aanbod van kopij? De Communicatie Commissie hoort graag jullie opmerkingen of suggesties.

Veel leesplezier!
Jos Peters

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174