Clubkampioenschap: Ging gelukkig door!

03 september 2020


Op 27, 28 en 29 augustus hebben we de TVV Clubkampioenschappen gespeeld.
Met 43 deelnemers hebben we een heel leuke groep bij elkaar gehad en twee avonden en een dag kunnen spelen. We hebben 15 verschillende pouls gespeeld met speelsterktes van 3 tot 9 en voor de eerste keer hebben 5 jeugdspelers meegespeeld. We hebben een aantal pouls moeten samenvoegen, waardoor verschillende speelsterktes zich met elkaar konden meten. Ook hebben we dubbels en mix dubbels samengevoegd. Al met al een leuk gemêleerd geheel.
Met veel enthousiasme heeft iedereen zich ingezet om zo hoog mogelijk te eindigen. Zowel bij de senioren als de jeugd was het soms erg spannend. Gelukkig bleven tennissers ook kijken naar nog volgende partijen en zijn ook familieleden van de spelers langs gekomen om "hun speler" aan te moedigen. 
 
Dankzij de goede barbezetting is ook de catering heel goed verlopen, zodat er ruim voldoende hapjes en snacks waren.
 
Zaterdag aan het eind van de middag hebben de leden van de recreatiecommissie de prijsuitreiking verzorgd. Netjes met een speciale uitreikstok op een afstand van 1,5 meter werden de medailles overhandigd.
 
Wij hebben het leuk gevonden deze clubkampioenschappen te organiseren en gaan dat volgend jaar zeker weer doen. We hopen dan weer meer deelnemers te mogen verwelkomen, in alle speelsterktes en leeftijden. De 5 jeugdspelers hebben daarvoor dit jaar het voorbeeld gegeven.
 
Iedereen bedankt en graag tot ziens op de TVV Clubkampioenschappen 2021.
 
De recreatiecommissie

Nieuwscategorieën