De eerste kampioenen van de najaarscompetitie

15 oktober 2023


De jeugd heeft de toekomst. Kampioen in de groen competitie! Het team werd zaterdag 14 oktober door de voorzitter in het zonnetje gezet!

De eerste keer speelden het team tegen Geldermalsen. Een mooie overwinning, waarbij Kai in de dubbel met Morris zo dapper was om service volley te spelen, wat fantastisch uitpakte.

De tweede keer tegen Leerdam wederom allemaal prima gespeeld, waarbij Morris een zware partij had ondanks fantastisch volleywerk van Morris………vanaf de baseline!

Boet en Zep speelden een super dubbel: geen kans en geen games voor de tegenstanders.

Jullie wonnen gemakkelijk van Heukelum en Overwaard, waardoor de topper tegen Meerkerk allesbeslissend werd om het kampioenschap binnen te hengelen.

Broertjes Hertogh goed getraind voor de wedstrijd; het ging er nu echt om.

Kai had het zwaar met de eerste single; je had nog kans op de eerste set maar je tegenstander werd steeds beter. Boet werd steeds beter deze competitie en won, net als Morris de single redelijk gemakkelijk. Zep verloor de eerste set maar je moest dat potje echt winnen om de kans op het kampioenschap te houden. Je kwam fantastisch terug en won de beslissende tie-break. 3-1 uit de singles: nog één potje nodig voor het kampioenschap.

De tegenstanders van Kai en Zep waren een maatje te groot; nu moest het van Boet en Morris komen die de eerste set al verloren hadden. De tweede set pakten jullie redelijk makkelijk, maar in de tie-break kwamen jullie toch weer met 3-0 achter. Klasse dat jullie volhielden en de pot alsnog met 7-3 wonnen en daarmee het kampioenschap binnenhaalden!

Jullie ouders hebben er wat grijze haren bijgekregen, maar super gedaan jongens…..

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174