De inschrijving voor de voorjaarscompetitie padel en tennis is geopend

11 november 2023


De inschrijving voor de voorjaarscompetitie padel en tennis is geopend. Je kunt je hiervoor inschrijven tot uiterlijk 22 december 2023.

Speeldata
De competitie wordt gespeeld in april en mei 2024
Je vindt hier de speeldata voor de padelcompetitie, en de tenniscompetitie senioren, junioren en tenniskids

Competitieaanbod
Op zowel vrijdagavond, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om spelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. 

De vrijdagavond competitie is erg geliefd onder onze padelleden. Gelukkig hebben we nu 3 padelbanen en kunnen er 6 teams inschrijven. Toch is er voor de vrijdagavond veel belangstelling, wil je niet uitgeloot worden, kies dan voor de zaterdag- of zondagcompetitie als je zeker wilt zijn van deelname.

Teamindeling
De teamindeling wordt bepaald door de Wedstrijd Commissie en op advies van de trainers. De inschrijving coördineert voor padel Marc de Ruijter en Dennis Doelman (w[email protected]) en voor tennis Myrthe Heemskerk ([email protected])

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de voorkeur van leden, maar hier kan dus vanaf worden geweken. In maart is het wedstrijdschema met uit- en thuiswedstrijden zichtbaar op de site van de KNLTB. Als er te veel inschrijvingen zijn, wordt er voor deelname van teams of losse aanmeldingen geloot.

Kosten
De inschrijfkosten bij de KNLTB per team en de kosten van de ballen worden berekend tot een vast bedrag € 20,00 per deelnemer. Deze kosten worden per incasso geïnd.

Meer info
Op de website van de KNLTB vind je uitgebreide informatie over de competitie.

Inschrijving Padel
Het inschrijven van teams is mogelijk tot en met 22 december 2023. Je vindt HIER het inschrijfformulier. 

Inschrijving Tennis
Het inschrijven van teams voor de voorjaarscompetitie Tennis is mogelijk tot en met 22 december 2023. Dit is het  inschrijfformulier voor de senioren, junioren en tenniskids

HIER vind je de voorwaarden om mee te doen met deze competitie. 

We kijken uit naar jullie inschrijvingen.

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174