Digitale KNLTB ledenpas beschikbaar in de clubapp.

16 oktober 2021


De KNLTB Ledenpas is sinds deze week ook digitaal beschikbaar in de ClubApp. Handig! Want zo heb je jouw persoonlijke pas nu altijd direct bij de hand. De digitale ledenpas is zichtbaar in de ClubApp van KNLTB.Club en kan je gebruiken om je te identificeren bij competities en toernooien. Het gebruik van de digitale ledenpas voor overige toepassingen zoals afhangen, betalen en toegangscontrole is niet mogelijk.

Waar vind ik mijn digitale ledenpas?
De digitale ledenpas is beschikbaar in de ClubApp van KNLTB.Club (versie 2.3.7). Zorg ervoor dat je de meest recente update hebt gedownload, zodat de KNLTB Ledenpas zichtbaar wordt in jouw persoonlijke account. Je vindt de digitale ledenpas in de KNLTB ClubApp onder het tabblad ‘Meer’.

Wat kan ik met de digitale ledenpas?
Vanaf nu geldt de digitale ledenpas net als de magneetstrippas als officiële KNLTB Ledenpas. Bij competities en toernooien kan je de digitale pas al gebruiken om je te identificeren. Het competitie- en toernooireglement zijn hierop aangepast. Gooi je huidige fysieke ledenpas dus nog niet weg, want deze is – in ieder geval – nog te gebruiken tot en met 2022.
Op de digitale pas wordt ook een QR-code afgebeeld. Deze QR-code heeft geen functie en is ook nog niet beveiligd. Je kunt hiermee dus niet aan de bar van TV Vreeswijk betalingen meedoen.

Waarom een digitale ledenpas?
De huidige fysieke ledenpas met magneetstrip is verouderd. Daar waar je voorheen voor bepaalde zaken een fysieke pas nodig had, is dat nu niet meer zo. Een digitale pas heeft een aantal grote voordelen. Zo is het duurzamer, flexibeler om aanpassingen te maken, kan een speler zijn actuele rating zien en gaat het proces van aanmelden veel sneller; nieuwe leden kunnen na aanmelding door de ledenadministrateur gelijk de ClubApp installeren met hun ledenpas en gebruiken om te spelen.

TV Vreeswijk krijgt wel nieuwe pasjes.
TVV krijgt komende maand een nieuw elektronisch toegangssysteem. Dit systeem werkt met nieuwe pasjes zonder magneetstrip. Dit pasje krijgt wel verschillende functies, zoals openen van het toegangshek van ons sportpark, de deur van het paviljoen en je kunt er betalingen mee verrichten aan de bar. Over dit systeem volgt later meer informatie.

Nieuwscategorieën