Geslaagd veteranen toernooi

05 oktober 2022


De weergoden waren ons maandag 3 oktober wederom goedgezind en een trouwe club van 28 veteranen had de weg naar ons tennispark gevonden. Hetzelfde aantal deelnemers als bij het toernooi van april maar bij de deelnemers wel een paar nieuwe gezichten. Dat geeft hoop voor het volgende toernooi in april 2023.

De spelers en speelsters waren verdeeld in 2 poules en stipt op tijd om 10.00 uur gingen de mensen van poule A de baan op. In deze ronde speelde onder andere Martin van Tellingen tegen zijn vrouw Marga. Een keurige 5-5 was de uitslag. Ook was duidelijk dat Jan Smit zich direct kandidaat stelde voor de eindoverwinning. Met gelegenheidspartner Elles den Hartog behaalde hij een 10-1 overwinning. In de 2e ronde deed Jan dit nog eens over met partner Han Rekker. Zij behaalden samen een 10-0 resultaat. Het gaat te ver om alle resultaten te vermelden maar het was verheugend te constateren dat diverse partijen bijna een gelijkspel op leverden. Vol spelvreugde kwamen de deelnemers iedere keer van de baan.

In poule B begon Jaap van Vliet met partner Gert Verheul voortvarend door in een mooie partij met 4-3 te winnen van Jan Muller met Gerard van Kippersluis. Bij de dames was Rietje Verheul duidelijk aanwezig. Begon zij met Ad van Kippersluis met een 7-4 overwinning op Anneke van Kippersluis met Ton Boessen, ook in haar volgende 2 partijen haalde zij een overwinning binnen. Daardoor was het duidelijk dat ook zij zich kandidaat stelde voor de eindoverwinning.

Belangrijker dan alle resultaten was het feit dat deelnemers een sportieve en zeer gezellige dag hadden. De inwendige mens werd ook nu weer goed verzorgd en de bediening door Gijs, Francien en Theo was dik in orde.

Rond 14.15 uur kon begonnen worden met de prijsuitreiking maar niet nadat op gepaste wijze werd stilgestaan bij het overlijden van Henk Noothout. Hij had zo graag ook bij dit toernooi achter de bar meegeholpen, maar helaas.

In poule A gingen de prijzen naar Jan Smit en Elles den Hartog.
In poule B naar Jaap van Vliet en Rietje Verheul.

Nieuw was dit jaar dat er ook poedelprijzen werden uitgedeeld in de vorm van een blik tennisballen. En nu maar hopen dat deze deelnemers volop aan de bak gaan, immers voor je het weet is het april. Na een kleine verloting begon de oh zo belangrijke 3e helft en die duurde een behoorlijke tijd.

De veteranencommissie is van plan volgend jaar wederom twee mix-tennistoernooien te organiseren maar vermoedelijk ook een extra mix-padeltoernooi. De leden zullen daar te zijner tijd over worden ingelicht.

Mirjam, Paul, Henk.   

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174