Heerlijk sfeertje

04 juni 2024


Heerlijk sfeertje tijdens het veteranen mix padel toernooi

Maandag 3 juni was er een heerlijk sfeertje op en rond onze drie prachtige padelbanen: 24 actievelingen bij elkaar voor het jaarlijkse mixtoernooi. Konden we vorige keer slechts 16 deelnemers toelaten, nu dus 24. Voor iedereen was het een verrassing in welke groep men was ingedeeld en met wie en tegen wie er zou worden gespeeld. Voor ons als commissie was het lastig om van te voren de sterkte van de deelnemers in te schatten. Zeker omdat er voor ons een aantal nieuwe gezichten bij zaten.

Er werden pittige partijen gespeeld waarbij de duo’s elkaar niet spaarden. Het was niet te voorkomen dat enkele spelers wel erg sterk voor de dag kwamen. Erg was dat niet omdat in die gevallen de pijn na ongeveer 35 minuten over was en men zich weer kon verheugen op de volgende partij.

Traditiegetrouw - kunnen we na twee keer zeggen - speelde iedereen drie wedstrijden met wisselende partners. Ondertussen goed verzorgd met koffie en de verdiende lunch. Dit keer niet verzorgd door de bekende crew, die waren allemaal met vakantie, maar onder andere door de op het laatste moment ingevlogen Wendy. Geweldig! Het was niet te voorkomen dat we uiteindelijk ook winnaars kregen.

In de A-groep was Gemma Ultee de winnares nipt voor Thea van Halen. Beide dames haalden evenveel winstpunten maar Gemma haalde meer games binnen. Deze situatie deed zich ook voor bij de heren. Ton Boessen en Theodoor van der Kooi haalden evenveel winstpunten binnen. Hier was het Theodoor die overduidelijk meer games had gewonnen. Uiteraard was dat voor beide winnaars niet gelukt zonder hulp van hun partners.

In de andere groep was Jeanne van Kippersluis een overtuigende winnares door al haar wedstrijden winnend af te sluiten. Gerrit van Halen deed dit op zijn beurt bij de mannen. Gerrit haalde ook het grootste aantal games van de dag binnen, maar liefst 40!

De prijsuitreiking, gevolgd door een kleine verloting, werd op een vriendelijke wijze ‘verstoord’ door de drone van Ed Veekman. We zijn benieuwd welke foto’s zijn geschoten. Begeleid door een bescheiden zonnetje begon vervolgens de zogenaamde derde helft.

Ons volgende event is weer een mix-tennistoernooi. Dat staat gepland op maandag 7 oktober.

De veteranencommissie: Mirjam, Paul en Henk 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174