In memoriam Jack Mackaij

04 maart 2020


Woensdag 4 maart 2020 is Jack overleden. Hij was net 71 jaar oud en al een tijdje ziek. Jack was daar erg open over. Hij draaide nooit ergens omheen. Vorig jaar, toen hij 70 werd, vertelde hij dat het best zo kon zijn dat hij niet zijn volgende verjaardag zou halen. Dat is tóch gelukt.

Hij stelde aan iedereen hoge eisen, ook aan zichzelf. Het was niet makkelijk om mét hem te tennissen. Of tégen hem. Hoe vaak hebben we hem horen zeggen ‘je zat er goed bij’. Meestal was dan het punt voor hem.

Jack was 45 jaar lid van TVV, bijna vanaf het eerste uur. Veel heeft hij voor de club betekend. Heel veel dank daarvoor. Bijna alles heeft hij gedaan. In het begin was hij voorzitter van de Technische Commissie. Tot enkele weken geleden nog, organiseerde hij de bemensing van de bar. Op 4 maart overleed een erelid van Tennisvereniging Vreeswijk.

Hij was altijd positief kritisch, hij hield iedereen scherp. Afspraak is afspraak. En dat gold ook voor hem. Je kon op hem rekenen. Hij was een nauwgezet volger van het nieuws, kon overal over meepraten en was zeer geïnteresseerd in de wereld om hem heen. TVV en al zijn tennismaten gaan hem missen.

We hopen dat Adrie en hun beide zoons en hun gezinnen de steun vinden om het grote verlies te verwerken.

De crematie zal plaatsvinden op dinsdag 10 maart om 11.00 uur in crematorium Noorderveld. (zie hieronder de rouwkaart). 

Jos Peters & Rob van der Kuilen

Rouwkaart Jack.pdf

Nieuwscategorieën