Inschrijving padel zomercompetitie geopend

04 maart 2024


Eindelijk minder regen, de lente begint bijna. Moment om je in te schrijven voor de zomercompetitie padel. De inschrijving hiervoor is geopend.
De zomercompetitie wordt gespeeld in de maanden juni en juli 2024. Hieronder vind je de speeldata.

Competitieaanbod
Op zowel vrijdagavond, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om spelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. 

De vrijdagavond competitie is erg geliefd onder onze padelleden. Schrijf dus in voor de zaterdag- of zondagcompetitie als je zeker wilt zijn van deelname.

Teamindeling
De teamindeling wordt gedaan door de Wedstrijd Commissie en op advies van de trainers. De inschrijvingen coördineren Marc de Ruijter en Dennis Doelman (w[email protected]).

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de voorkeur van leden, maar hier kan dus vanaf worden geweken. In mei is het wedstrijdschema met uit- en thuiswedstrijden zichtbaar op de site van de KNLTB. Als er te veel inschrijvingen zijn, wordt er voor deelname van teams of losse aanmeldingen geloot.

Kosten
De inschrijfkosten bij de KNLTB per team, inclusief de kosten van de ballen zijn € 20,00 per deelnemer. Deze kosten worden per incasso geïnd.

Meer info
Op de website van de KNLTB vind je uitgebreide informatie over de competitie.

Inschrijving Padel
Het inschrijven van teams voor deze competitie Padel is mogelijk tot en met 19 april 2024. Je vindt >hier< het inschrijfformulier. Inschrijving is alleen met dit formulier mogelijk, dus niet via losse mailtjes of telefoontjes je inschrijving doorgeven.

HIER vind je de voorwaarden om mee te doen met deze competitie. 

We kijken uit naar jullie inschrijvingen.

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174