Inschrijving voorjaarscompetitie padel 2023 geopend.

10 november 2022


Alleen leden van TVV kunnen meedoen aan de padelcompetitie: of je een beginner bent of wedstrijdspeler. Alle padelleden die willen spelen zijn welkom! In de Voorjaarscompetitie Padel kunnen spelers meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. 

Speeldata
De voorjaarscompetitie Padel wordt gespeeld in april en mei 2023. Klik HIER voor de speeldata.

Competitieaanbod
Op zowel vrijdagavond, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

De vrijdagavond competitie is erg geliefd onder onze leden. Met de huidige 2 padelbanen kunnen we slechts 4 teams inschrijven. We wachten nog steeds op de vergunning voor de 3e baan op de gemeente Nieuwegein. Het kan zijn voordat de teams bij de KNLTB aangemeld moeten worden, de aanleg/planning van de 3e baan wel bekend is. Dan kunnen we daar weer op anticiperen. Schrijf dus in voor de zaterdag- of zondagcompetitie als je zeker wilt zijn van deelname.

Teamindeling
De teamindeling wordt bepaald door de Wedstrijd Commissie en op advies van de trainers. De inschrijving coördineert Marc de Ruijter ([email protected]
Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de voorkeur van leden, maar hier kan dus vanaf worden geweken. In maart is het wedstrijdschema met uit- en thuiswedstrijden zichtbaar op de site van de KNLTB. Als er te veel inschrijvingen zijn, wordt er voor deelname van teams of losse aanmeldingen geloot.

Kosten
De inschrijfkosten bij de KNLTB per team en de kosten van de ballen worden berekend tot een vast bedrag € 20,00 per deelnemer. Deze kosten worden per incasso geïnd.

Meer info
Op de website van de KNLTB vind je uitgebreide informatie over de competitie.

Inschrijving
Het inschrijven van teams voor de voorjaarscompetitie Padel is mogelijk tot en met 15 december 2022. De inschrijving coördineert Marc de Ruijter als VCL padel ([email protected]

HIER vind je de voorwaarden om mee te doen met deze competitie. Je kunt HIER het inschrijfformulier vinden.

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174