Inschrijving Wintercompetitie Padel geopend.

19 juli 2022


Het inschrijvingstermijn van de najaarscompetite was heel erg kort. We hebben ons leven verbeterd, je hebt nu 5 weken de tijd om je team samen te stellen. Heb je geen team, je kunt je ook alleen aanmelden. Wij zullen je dan indelen.
Je kunt meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.

Speeldata
De wintercompetitie Padel wordt gespeeld in november t/m februari 2023. Klik HIER voor de speeldata.

Competitieaanbod
Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdagavond kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

Inschrijven van teams
Het inschrijven van teams voor de najaarscompetitie Padel is mogelijk tot en met 30 augustus 2022. De inschrijving coördineert de VCL padel ([email protected]
De vrijdagavond is gewild. Met onze huidige 2 padelbanen kunnen 4 teams op de vrijdagavond mee doen. Bij een grote inschrijving bij voorkeur verplaatsen naar zaterdag of zondag, anders kan je uitgeloot worden. 

Hier vind je de voorwaarden om mee te doen met deze competitie. Je kunt HIER het inschrijfformulier vinden.

De wedstrijdpadel commissie.

Nieuwscategorieën