Is OldStars Tennis iets voor TV Vreeswijk?

18 november 2023


Is OldStars Tennis iets voor TV Vreeswijk?

Samen met onze trainer Peter Paul kijkt de veteranencommissie of het invoeren van OldStars Tennis een sportieve bijdrage is voor onze vereniging.

Oldstars Tennis gebeurt met een andere bal dan we gewend zijn. Ook kunnen de spelregels anders zijn met voor iedereen meer tijd om terug te slaan omdat de bal twee keer mag stuiteren. Inmiddels hebben we zelf ervaren dat zeker de combinatie met de andere bal leidt tot een zeer relaxte vorm van tennis. Voorts kan het speelveld kleiner zijn: dubbelspel op een enkelspelveld.

Over het algemeen begint OldStars Tennis met gezellig bijpraten onder het genot van een kopje koffie. Daarna doen we oefeningen om de stabiliteit te verbeteren. En pas daarna spelen we een uurtje. Het zal duidelijk zijn: gezelligheid en sfeer zijn belangrijke onderdelen.

OldStars Tennis is een ideale mogelijkheid als gewoon tennis wat zwaar wordt. In onze omgeving spelen ze OldStars onder meer bij Atalanta in Houten. In een verkenning troffen we daar een enthousiaste groep mensen. Zij spelen OldStars eens per week.

Voor TV Vreeswijk denken we aan een start maart 2024 met een pilot van bijvoorbeeld 4 maandagochtenden. Zeker bij de start geven we natuurlijk extra informatie zodat iedereen weet wat hem of haar te wachten staat. Volgend jaar komen we met onze plannen.

Mocht je nu al meer willen weten, kijk eens op internet of stel vragen aan Peter Paul of aan ons. Uiteraard kunnen jullie je vraag of opmerking ook mailen naar [email protected]

Wordt vervolgd dus. Met sportieve groet,

Mirjam en Paul Wagemans en Henk Lodder (Veteranencommissie TV Vreeswijk)

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174