Midzomertoernooi en Clubkampioenschappen.

07 juni 2021


Nu het clubhuis en het terras weer open mogen, kunnen we eindelijk weer wat voor de leden organiseren. Kun je net als wij niet wachten, dan heb je geluk. Op zaterdag 19 juni organiseren we namelijk het midzomertoernooi. Dit is een mixtoernooi, waarvoor je je kunt inschrijven op toernooi.nl. Ook als je geen partner hebt, kun je je opgeven, wij zoeken dat een tennismaatje voor je. 

Na de zomervakantie staan de clubkampioenschappen op het programma. Deze worden van 30 augustus tot en met 4 september gespeeld. Een goede voorbereiding op de competitie en bovendien nog heel gezellig ook! We vertrouwen erop dat in september de padelbanen klaar zullen zijn, dus ook een Padelclubkampioenschap op deze banen ligt in de planning, van 9 tot en met 11 september. Een perfecte gelegenheid om veel ervaring te doen in padellen.  

Beide clubkampioenschappen staan open op toernooi.nl. Tot slot, iets wat in de pijplijn zit: een laddercompetitie. Op dit moment worden de voorbereidingen ervoor getroffen. Nadere informatie zal snel volgen. Wij hebben zin in zomerse gezelligheid op de banen.

Groetjes,

De recreatiecommissie

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Jos Peters 11-06-2021 07:33

Een Padel club kampioenschap met slechts één categorie: beginners 😀

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen