Nieuwe corona maatregelen

22 augustus 2020


Door een opleving van het virus is het onder andere noodzakelijk de maatregelen in de horeca aan te passen, het bron- en contactonderzoek beter mogelijk te maken en zo de verspreiding van het virus te beperken.

Hieronder volgt een overzicht van de nieuwe en reeds eerder aangekondigde maatregelingen van de KNLTB.

1) Het is verplicht in het clubhuis, de kantine en op het terras, zowel binnen als buiten te werken met reserveringen (vooraf of ter plekke). Voor spelers geldt daarvoor de baanreservering, voor niet-spelers is registratie verplicht (bij barkeeper). 

Daarnaast moeten alle bezoekers dus ook TVV leden, begeleiders en toeschouwers, die gebruik willen maken van de kantine in het clubhuis of op het terras hun gegevens achter laten bij de barkeeper. Lijsten liggen bij de bar. 

2) Alle deelnemers van de Toss speelmomenten, competities en toernooien moeten zich laten registreren bij de organisator van het evenement.

3) De reservering geeft dan ook recht op een zitplaats in het clubhuis of op het terras. Bij wedstrijden zoals clubkampioenschappen en toernooien kan de wedstrijdtijd gelden als reservering.

4) Verder blijft natuurlijk de 1,5 meter van kracht. Houd je aan de looprichting en desinfecteer je handen bij binnenkomst van de kantine.

5) Mocht je één van de vragen van bijgaand formulier met "ja" beantwoorden dan ben je helaas niet welkom op ons park.

7) Bij het niet nakomen van bovengenoemde maatregelen riskeer je een boete  van euro 390,= en TVV van 4000,= euro.

Registratie heeft alleen als doel om bij een besmetting na te kunnen gaan of die persoon de afgelopen 14 dagen ons park heeft bezocht. Zo ja, dan kunnen wij de geregistreerde leden van die dag informeren. Na 14 dagen wordt de registratie vernietigd in het kader van de AVG.

Met vriendelijke groet.

Rob van der Kuilen, voorzitter 

Nieuwscategorieën