Officiële opening van onze padelbanen, zaterdag 11 september om 14:00 uur

21 augustus 2021


Officiële opening van onze padelbanen, zaterdag 11 september om 14:00 uur
Tennisvereniging Vreeswijk (TVV) bestaat bijna 50 jaar. Inmiddels op leeftijd, zijn we begonnen aan een nieuw hoofdstuk, het hoofdstuk padel. Voor wie dit heeft gemist: padel is een nieuwe balsport die razendsnel aan populariteit wint.

In de gemeente Nieuwegein waren tot voor kort daarvoor geen voorzieningen. Maar nu wel, nu we dit voorjaar op ons park twee spiksplinternieuwe banen lieten aanleggen. Beide padelbanen hebben we al in gebruik, we konden niet wachten.

Zaterdagmiddag 11 september gaan we ze officieel, feestelijk en gezellig openen. We vinden het een eer als je daarbij aanwezig wilt zijn. We beginnen om 14.00 uur met een drankje. Na het welkom zal wethouder John van Engelen (Sport, Cultuur, Recreatie en Evenementen) de officiële openingshandeling verrichten namens de gemeente Nieuwegein. Vervolgens laten uitblinkers in padel in demonstratiewedstijden zien hoe het spelletje gespeeld kan worden, uiteraard na heel veel oefening.

We zijn ook druk met de voorbereiding van ons eerste echte clubkampioenschap padel. Het plan is dat, aansluitend aan de demonstratiewedstrijden, de finales van het kampioenschap worden gespeeld. We kijken uit naar een fantastische middag voor genodigden en leden van TVV.

Nieuwscategorieën