Opening Padel banen groot succes

12 september 2021


Het was een fantastische middag. Circa 90 gasten aanwezig, ontvangst met een prosecco en heerlijke muziek. Op het moment suprème van de speeches en de openingshandeling net een bui regen, dat was wat minder. Voorzitter Rob van der Kuilen en ook de wethouder hadden een prima speech. Daarna sloegen zij een padelbal door het nieuwe logo van TV Vreeswijk. Dit was de openingshandeling. Het lukte beide in één keer!
Een mooie demo wedstrijd van 4 getalenteerde padellaars volgde. Annemarie Hoiting, Onno Takx, Lawrence Bolger en Peter-Paul Schrauwen lieten zien dat er veel variatie en snelheid in het spel zit. Hoog niveau was het.

's Morgen zijn de finales van de twee poules van de clubkampioenschappen Padel verspeeld. Na de demo wedstrijd de grande finale van beide poule winnaars. Toy Hertogh & Harm van Veenendaal wonnen deze finale van Bob van Batenburg & Peter-Paul Schrauwen. Iedereen heeft hiervan genoten. Uiteraard aansluitend de prijsuitreiking van de recreatiecommissie. Janine Dreef overhandigde de eerste Padelbekers van TV Vreeswijk en iedereen werd in de bloemetjes gezet.

De middag werd opgeluisterd door heerlijke live muziek, iedereen amuseerde zich goed met gebruik van een drankje en heerlijke hapjes. Ook veel oud-leden waren aanwezig en waren benieuwd hoe het sportpark opgeknapt is.
Veel mensen hebben zich opgegeven voor de openingsactie van een gratis proefles. Wanneer je hier plezier in hebt, kan je daarna 4 kennismakingslessen volgen tegen een actie tarief van slechts € 40,00 totaal voor 4 lessen. Geintresseerden kunnen zich hier nog steeds voor opgeven. Je kunt dit via deze link doen.

 

Nieuwscategorieën