Start aanleg van de padelbanen op 31mei.

23 mei 2021


Volgens de laatste informatie worden de onderdelen van de kooiconstructie voor de padelbanen op 25 en 27 mei geleverd. De maandag daaropvolgend wordt met de installatie van de kooiconstructie begonnen. Naar verwachting worden 4 juni de banen opgeleverd. De buurtbewoners zijn intussen geïnformeerd.

Vanaf die datum kan dan officieus padel bij TVV worden gespeeld. Er volgt nog een feestelijke officiële opening, die afhankelijk van de coronamaatregels later volgt. Een mistery guest  zal een demonstratie van padel geven. 

Padeltraining

Binnenkort kun je je opgeven voor padeltraining via onze website. Hier volgt nog nader bericht over.

Zoals in de A.L.V. is meegedeeld, mogen alle leden dit jaar gratis gebruik maken van de padelbanen. Hierdoor kun je voor volgend jaar een goede keuze maken voor welk lidmaatschap je kiest. Een combi-lidmaatschap of uitsluitend tennis of padel. Wij zorgen dat er padelrackets zijn, die later voor verhuur worden gebruikt.

Aanrijdingsschade hekwerk.

De schade is in behandeling genomen en wordt vergoed. Het hekwerk is inmiddels besteld, echter is er een levertijd van 6 tot 8 weken. De entree blijft daardoor nog even ontsierd. 

Rob van der Kuilen

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen