Tennis & padel toernooien

31 mei 2022


Wil je deze zomer ook elders om het eggie spelen? Hieronder vind je de links van tennis of padeltoernooien bij andere verenigingen.

  • Zederiktoernooi 2022, tennis toernooi in Lexmond van 20 tot 28 augustus, inschrijving tot 12 augustus. Je kunt je HIER inschrijven.
  • Gouwe Nestor 55+ tennistoernooi van 29 augustus t/m september (overdag). Inschrijving tot 15 augustus. Je kunt je HIER inschrijven.
  • Oudenegin Open dubbeltoernooi wordt dit jaar voor de 25e keer georganiseerd voor speelsterktes 5 tot en met 9, in de leeftijdscategorieën 17+ en 40+. De inschrijving voor het toernooi sluit op zondag 19 juni. Je kunt je HIER inschrijven op toernooi.nl Ook zal de jaarlijkse culinaire activiteit voor de deelnemers op de laatste zaterdag (16 juli) niet ontbreken.
  • TVLopik organiseert weer als vanouds en voor de 24ste keer een 35plus toernooi. Dit is een open-weekend-toernooi, maar niet namens de KNLTB. De toernooidagen zijn 20 en 21 augustus a.s. Op zaterdag speelt u 2x een uur en op zondag minimaal 1x. Klik HIER om je in te schrijven.
  • De Doordraaiers organiseert haar Open Tennis Toernooi in de periode 27 augustus t/m 4 september. Inschrijving sluit op 14 augustus. Klik HIER om je in te schrijven.

 

Nieuwscategorieën