Trainingen tennis & padel najaar

24 juni 2024


Het voorseizoen 2024 zit erop en ik heb nog nooit zo'n nat voorjaar meegemaakt in mijn trainingscyclussen als dit seizoen. Gelukkig konden we alles inhalen voor de vakantie en heeft iedereen de trainingen gehad.
 
Voor komend seizoen wil ik iedereen vragen zich opnieuw in te schrijven voor de training. Ik wil voor komend seizoen beginnen met een blanco rooster waarmee niet is gezegd dat je niet op dezelfde dag, tijd of hetzelfde groepje traint. Hiermee kan iedereen eventuele veranderingen in tijd en dag doorgeven en hoop ik voor iedereen een zo'n passend rooster te maken.
 
Graag vraag ik jullie het formulier in te vullen, deze staat op de website van TV Vreeswijk. Je kunt met deze link bij het formulier komen. Dit formulier is alleen voor leden van TV Vreeswijk. 

Er is veel belangstelling voor de padellessen. Ik kan niet beloven dat we iedereen kunnen indelen voor een training. 's Avonds is de baancapaciteit beperkt omdat leden ook vrij willen spelen en 2 banen voor de lessen vastleggen zou niet fair zijn. Mocht de inschrijving overweldigend zijn kan ik met het bestuur in overleg om te kijken of we nog ergens baan capaciteit kunnen creƫren.

Ik streef ernaar om begin augustus het concept te publiceren op de website onder het kopje training en dan concept rooster. Dan kan je nog eventuele wijzigingen doorgeven en dan half augustus het definitieve rooster te publiceren.
 
Het seizoen begint in de week van maandag 26 augustus als de scholen ook weer beginnen.
 
Groeten Peter Paul Schrauwen

 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174