Van achter de bestuurstafel

07 oktober 2021


In memoriam Moniek van Woudenberg
Helaas moet ik beginnen met het bericht dat geheel onverwachts op 28 september Moniek van Woudenberg is overleden. Moniek was een vrolijke vrouw, die jaren in de Open Toernooi Commissie actief is geweest. Wij wensen Gerard, haar echtgenoot en haar kinderen veel sterkte om dit verlies te kunnen verwerken.  

Toegang van ons tennispark en paviljoen
Een commissie bestaande uit Theo Balvers, Gerard van Veenendaal en Martin van Tellingen is recentelijk op bezoek geweest bij TV Lopik om te zien hoe de toegang tot het park is geregeld. In het kort komt het erop neer dat er een elektrisch toegangssysteem komt. De sleutel wordt dan vervangen door een nieuw pasje. Binnenkort wordt u hierover uitvoerig geïnformeerd.   

Opening van de padelbanen op 11 september 2021
Ondanks een korte regenbui tijdens mijn toespraak was het een succesvolle dag met een hoge opkomst ook van niet leden. Is het u opgevallen dat de wethouder John van Engelen tijdens de opening een padelbal door ons nieuw logo heeft geslagen? Bekendmaking volgt binnenkort. De muzikanten zorgden mede voor een zeer ontspannen en leuke sfeer die dag. Tevens dank aan de dames die met de heerlijke hapjes de culinaire kant hebben verzorgd.

Clubkampioenschappen tennis en padel
De clubkampioenen zijn inmiddels bekend en staan vermeld op onze site en via facebook. Allen van harte proficiat. Nieuw was de deelname aan de padel wedstrijden, hetgeen een vast item zal worden bij de clubkampioenschappen. Wij hopen dat de inschrijvingen volgend zullen toenemen.

Padel oefenen om voor 2022 een keuze van uw lidmaatschap te maken
Inmiddels wordt door leden gebruik gemaakt om kennis te maken met de padelsport. Zoals u weet kunnen de leden uiterlijk 1 december 2021 een keuze maken voor het soort lidmaatschap. Wordt het uitsluitend tennis of padel of een combi van beide activiteiten? In de combi bestaat de mogelijkheid om voor padel te kiezen voor de daluren vanaf 08.00 tot 18.00 uur. Als u hiervoor kiest krijgt u een korting van € 25,-- per jaar. Ik hoop dat senioren hier gebruik van zullen maken, zodat de werkenden in de avond kunnen padellen.

Padel clinic’s komende zondagen
Er zijn bijna 90 aanmeldingen van leden en niet-leden om aan de clinic deel te nemen. Vol enthousiasme worden deze opgeroepen om de clinic te volgen. De eerste 15 nieuwe padelleden hebben zich al aangemeld. Ook het Anna van Rijn College heeft al gebruik gemaakt van onze padelbanen. Mogelijk dat wij hier ook nieuwe leden kunnen werven.

Veteranentoernooi 4 oktober 2021
De weergoden waren ons goed gezind. De zon vrolijkte ons allen op en met volle enthousiasme werd om de eer gestreden. De keuken- en barbezetting zorgde ervoor dat de aanwezigen niets te kort kwamen. Het was het laatste jaar dat Elles den Hartog en Franca Verhaegh dit evenement hebben verzorgd. Wel kwamen de dames met de benoeming van nieuwe leden, die hun taken de komende jaren zullen overnemen. De nieuwe veteranencommissie bestaat uit Mirjam en Paul Wagemans en Henk Lodder. Hierdoor kunnen de 2-jaarlijkse dagen worden voortgezet. Ik wens de nieuwe commissieleden veel succes toe en Franca en Elles zeer bedankt voor de leuke dagen die jullie ons hebben bezorgd.  

Namens het bestuur
Rob van der Kuilen, voorzitter 

Nieuwscategorieën