Van achter de bestuurstafel

03 september 2021


Helaas is ben ik genoodzaakt om een herhaling van informatie naar een deel van onze leden onder de aandacht te brengen. Het gaat om de volgende punten: 

T.V.V. is een rookvrije sportvereniging
Eerder heb ik laten weten dat het bestuur akkoord is gegaan om van onze vereniging een rookvrije locatie te maken. Uit diverse reclamespots wordt via de media de sportclubs gevraagd om hieraan gehoor te geven. Het belang van de kinderen staat voorop dat zij in een rookvrije, dus gezonde omgeving opgroeien.
Wij hebben als T.V.V. een drietal borden aan de hekken en de entree geplaatst, waaruit onze rookvrije status wordt aangegeven.
Nogmaals aan jullie een dringend verzoek om dit besluit te respecteren.

Vorige week maandag is er op het terras stevig gerookt, hetgeen duidelijk waarneembaar was vanwege het grote aantal peuken. Ik vraag alle leden om een rokend lid/bezoeker hem/haar aan te spreken op de rookvrije status die ons park heeft. Ik reken op uw medewerking. 

Overlast bij verlaten van ons park
Woensdagavond 1 september is er overlast veroorzaakt bij het verlaten van ons park. Een groep leden van middelbare leeftijd heeft die avond met een te hoog volume en gelach dit veroorzaakt.De buurtbewoonster heeft de groep rond 24:00 uur hierop aangesproken, omdat zij wakker werd van de geluidshinder. Zij kreeg de indruk dat haar verzoek niet serieus werd genomen. Het is duidelijk dat het bestuur deze houding niet waardeert en vraagt die leden om voortaan zonder geluidshinder ons park te verlaten. Ik reken op uw medewerking en hoop dat dit voorval bij een incident blijft. 

Opening van de padelbanen op 11 september 2021
Vrijdag 3 september zullen de stratenmakers klaar zijn met de werkzaamheden.De hovenier komt 6 en 7 september de graszoden leggen, waardoor het park een fraai aanzicht krijgt. Waarschijnlijk mag het gras de komende 2 weken niet worden betreden, zodat het gras zich kan hechten. De jeugdcommissie heeft een trampoline gekocht, die zij in de omgeving van de glijbaan zullen plaatsen. Voor de jeugdige leden een extra stimulans om T.V.V. te bezoeken om te sporten en daarna even gebruik te maken van de trampoline.   

Clubkampioenschappen tennis en padel
De eerste tenniswedstrijden zijn alweer gespeeld. Als u hieraan niet meedoet kom eens kijken hoe om de winst van de partij wordt gestreden.   

Namens het bestuur
Rob van der Kuilen
voorzitter

Nieuwscategorieën