Vanachter de bestuurstafel

12 januari 2023


Omgevingsvergunning voor de 3de padelbaan
Op dit moment geeft de Gemeente nog geen groen licht voor de omgevingsvergunning voor aanleg van de 3e padelbaan. De Gemeente en de Omgevingsdienst (adviseur van de gemeente) zitten nog niet op een lijn. Er wordt echt alles aan gedaan om deze patstelling te doorbreken. Overleg met het ingeschakelde ingenieursbureau Jansen is nodig. Het is zeer vervelend, maar het is niet anders.

Externe schoonmaak per 1 februari 2023
Het bestuur heeft bij drie schoonmaakbedrijven offertes opgevraagd en een keuze gemaakt. We komen een éénjarig contract overeen met een opzegtermijn van 3 maanden. Vóór 1 november 2023 besluiten we of het een doorlopende overeenkomst wordt. De naam van het schoonmaakbedrijf: B.v.H Facility Schoonmaak & Bedrijfsdiensten. Zij komen iedere maandag en donderdag om hun werk te doen. Nogmaals dank aan de families Rekker en Termars voor hun inzet de afgelopen jaren.

Manon Warrink neemt plaats in het bestuur
We hebben Manon bereid gevonden om in het bestuur mee te draaien. Daar zijn we echt heel blij mee, verjonging van het bestuur is dringend nodig. Het maakt veranderingen mogelijk in de samenstelling en taakverdeling. Vooruitlopend hierop heeft Manon al wel haar activiteiten in de recreatiecommissie beëindigd. Wij wensen Manon veel succes toe.

Jubileumcommissie organiseert feest voor alle leden en ex-leden
Deze commissie onderzoekt hoe het feest in te vullen. Plan is de activiteiten te organiseren in het weekend van 1 en 2 juli 2023. Zodra er meer bekend is, horen jullie meer. Houd de clubagenda in de gaten.

50-jarig Jubileum en Nieuwjaarsreceptie
Deze was afgelopen dinsdag 10 januari 2023. Er was veel belangstelling van leden en genodigden. Onder meer vertegenwoordigers van Sport ID, KNLTB en van het bestuur van TV Rijnhuyse waren aanwezig. Theo Balvers en Rob van der Kuilen blikten in 20 minuten terug op de afgelopen 50 jaar, ondersteund met beeldmateriaal door Martin van Tellingen. De nieuwe geluidsinstallatie kwam goed van pas. Het nieuwe beeldscherm gaf aan veel foto’s een extra dimensie. Van Sport ID en KNLTB ontvingen we een cadeaubon respectievelijk een plaquette voor het 50-jarig bestaan. Wij zoeken een mooie plaats hiervoor in het paviljoen.

Onze groenvoorziening
Om het werk van onze vrijwilligers eenvoudiger te maken, verwijdert hovenier Henk Kleine de coniferen aan de achterzijde van ons park. Hij verwijdert de wortels uit de grond, waardoor er een gazon kan worden aangelegd. Het is een klus in gedeelten.

Nieuws vanuit de Recreatiecommissie
In het verleden hadden wij een uitwisseling met LTV Vianen genaamd Battle of the Bridge. Binnenkort gaat deze weer van start: 2 speeldagen bij LTV Vianen en 2 keer bij ons. Via tournooi.nl kan men zich aanmelden. De speeldata zijn 3 en 17 februari en 3 en 17 maart 2023. Doe mee en maak er gezellige evenementen van.

Namens het bestuur, Rob van der Kuilen.

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174