Verslag Midzomertoernooi

28 juni 2021


Het was heerlijk om weer een toernooi te organiseren en hartverwarmend om de deelnemers met volle overgave hun uiterste best te zien doen een goede partij te spelen  en zo veel mogelijk punten binnen te halen. 
Een groep van 26 deelnemers had zich ingeschreven, de weersvooruitzichten waren goed en we hadden er allemaal heel veel zin in. Verdeeld over 3 poels begonnen we om kwart over 1 met de eerste ronde. Iedereen heeft 3 wedstrijden gespeeld, afgewisseld door een pauze waarin op het terras onder het genot van een hapje en een drankje gelegenheid was om even bij te komen en op te laden. 
Om kwart over 5 was de laatste partij gespeeld en verzamelde iedereen zich op het terras om nog even na te praten oven de succesvolle middag. Na de telling van de punten werd overgegaan tot de prijsuitreiking.
De winnaars zijn: poel 1: Irene Swanink en  Reimert Buizert, poel 2 had een gedeelde eerste plaats voor Marian en Henny van Dijk en Menno Akkerman en André de Vree en poel 3 werd gewonnen door Manon Warrink en Riël  Rensen. 
 
Hierna hebben nog met zijn allen wat gegeten en gedronken en nagepraat over het toernooi en over het tennis en de activiteiten de eerste helft van 2021 en de rest van dit jaar. 
 
Het was een heel gezellige middag en een geslaagd toernooi, met een goede verzorging door de bardienst. Zie hier de foto's.
 
We willen alle deelnemers bedanken voor de deelname en hopen jullie weer te zien bij de volgende toernooien: de Clubkampioenschappen Tennis en Padel. 
 
Namens de recreatiecommissie,
Maarten Vlasblom

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen