Voorstellen van ons nieuwe Bestuur.

17 maart 2020


Nieuwegein, 17 maart 2020

Na afloop van de A.L.V. van 3 maart 2020 heeft Theo Klumpers mij meegedeeld dat hij het voorzitterschap op zich wil nemen. 

Met dit bericht wordt de opvolging van de voorzitter effectief. Theo Klumpers heeft ook tijdens mijn voorzitterschap in het Bestuur geparticipeerd. Hij heeft de voormalige penningmeester Fred Haxe op zijn verzoek periodiek geassisteerd en ook de A.L.V. voorgezeten 

Mocht Theo met vakantie zijn dan zal Theo Balvers zijn taken tijdelijk overnemen. Om de dossiers over te dragen en uit te werken ben ik verzocht om tijdelijk het bestuur te ondersteunen, hetgeen ik met plezier doe. 

Nieuw bestuurslid Cor van Dijk: 

Na een informatie uitwisseling hoe het een en ander bij T.V.V. geregeld is heeft Cor van Dijk mij laten weten dat hij als bestuurslid deel wil uitmaken van het bestuur.

Cor is 69 jaar, geboren te Haarlem en ruim 45 jaar gehuwd met Wil.  Zij zijn de trotse (groot)ouders van 2 kinderen en 6 kleinkinderen. Cor werkt nog 3 ochtenden in de week als orthodontisch techniker bij zijn voormalige werkgever.  

In Soest is Cor bekend omdat hij korfbaltrainer en coach is van de plaatselijke club. Zijn dochter en hijzelf hebben ook competitie daar gespeeld. Ook heeft Cor gekozen om het tennissen weer op te pakken en besloten lid te worden bij T.V.V.. 

Het bestuur ziet er nu als volgt uit: 

  • Voorzitter, Theo Klumpers 

  • Secretaris, Theodoor van der Kooi 

  • Penningmeester, Ton Overeem 

  • Vice-voorzitter en bestuurslid, Theo Balvers 

  • Bestuurslid, Cor van Dijk 

Vanwege het Corona-virus maakt het nieuwe bestuur een moeilijke start. Ik vraag u begrip te hebben voor de te nemen besluiten en acties. Hier kun je de meest recente informatie van de KNLTB lezen. Via de nieuwflitsen en de website worden de leden op de hoogte gehouden van verdere ontwikkelingen. 

Met sportieve groeten, 

Rob van der Kuilen 

.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen