Wat een geslaagde, zonnige dag!

07 oktober 2021


Maandag 4 oktober konden we eindelijk weer ons veteranentoernooi houden. Met 32 deelnemers was het mooi bezet. De zondag ervoor regende het de hele dag. Wat een geluk, de maandag was droog, met zelfs een zonnetje. Er waren 2 poules, om 10 uur startte de eerste wedstrijden: leuke partijen, vanaf de kant werd goed aangemoedigd. Iedereen speelde 3 maal 35 minuten en iedereen kreeg een kopje koffie met wat lekkers. En een kopje soep. Na alle wedstrijden was het gelijk gezellig op het terras waar de nodige lekkere hapjes werden neergezet.

Natuurlijk was er een prijsuitreiking: Gemma Ultee, Adrie Mackaij, Enrico Colonna en Rob van der Kuilen sprokkelden de meeste punten bij elkaar. Ook de mannen achter de bar werden in het zonnetje gezet. Zij verzetten veel werk zo’n dag. Jan Snijder, Henk Noothout, Frans Vermeulen en Theo Dethmers nogmaals dank.

Wij organiseerden ons laatste toernooi en vonden het alle jaren leuk om te doen. Elke keer weer benieuwd naar het aantal inschrijvingen. Als dank voor ieders trouwe komst, hadden we voor iedereen een zakje met bonbons. Ook voor ons was er een verrassing. Ook wij kregen een praatje en allebei een cadeaubon. Erg leuk! Zoals het er nu uitziet, zijn er nieuwe enthousiaste leden die het stokje overnemen. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee! Na alle plichtplegingen was het nog lang gezellig op het terras. 

Lieve groet en tot op de baan!
Franca Verhaegh en Elles den Hartog

Nieuwscategorieën