Wekelijkse toss activiteiten zijn weer hervat.

12 juni 2020


Vanaf komende week begint ook onze wekeleijkse toss-avond (rackettrekken) op dinsdagavond weer. Hiervoor zijn 4 banen gereserveerd. Via ClubApp te zien met een racketje. Er hoeft dus niet afgehangen te worden!

Om het groepsgebeuren voor onze senior-leden op de ochtenden van maandag en woensdag weer mogelijk te maken zijn (voorlopig) 5 banen gereserveerd. 

De speeltijden zijn van 10 tot 12 uur. Er worden labels getrokken om tot de samenstelling op de banen te komen.

Na afloop kan er NOG NIET op het terras worden samengekomen voor de apres-tennis. Dat kan alleen als er een pachtsituatie is (zie website KNLTB). Het clubhuis blijft nog dicht. Er is toegankelijkheid naar het toilet in de hal.

De Communicatie commissie.

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Margo van der Kooi 20-06-2020 21:54

Ik denk dat het beter is als we a.s. dinsdag kijken hoeveel mensen er dan zijn. Iedereen moet nog even wennen aan het idee dat er op dinsdagavond weer label trekken is (zonder gebruik te maken van de KNLTB-pas). Afgelopen winter waren er inderdaad soms weinig mensen, maar er zijn ook leden die het 's winters te koud vinden om te tennissen. Als a.s. dinsdag blijkt dat 3 banen voldoende is, zal ik dat aan Ab doorgeven.

avatar
Else van Geffen-Koudijzer 16-06-2020 18:50

Fijn dat t tossen weer mag beginnen. Zelf ben ik er bijna altijd bij. Ik weet niet aan wie ik t zou kunnen doorgeven, maar wil jullie wel in overweging geven om 3 banen te reserveren, da s aardig voldoende. Het is zelden dat er meer dan 12 spelers komen tossen. Zo komt er ook op de dinsdag meer ruimte voor “gewoon” afhangen. Vr gr Else v Geffen

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen