Wintercompetitie Padel

02 november 2023


De najaarscompetitie zit er alweer op. TV Vreeswijk heeft met 10 teams meegedaan aan de competitie.  Het is 1 team gelukt om kampioen te worden door op de laatste speeldag van de enige overgebleven concurrent te winnen. Gefeliciteerd Leon, Renzo, Myrthe, Edwin en invallers.

Vanaf 10 november gaan we alweer van start met de wintercompetitie. Ook hier hebben we weer met 10 teams voor ingeschreven. De wintercompetitie bestaat uit 7 speeldagen verdeeld over de maanden november tot en met december. We kunnen voor het eerst gebruik maken van 3 banen. Voor de thuiswedstrijden is een baanindeling gemaakt. Deze is hier terug te vinden: >link<. Alle speeldata kan je >HIER< terugvinden.

Het lijkt nog heel ver weg, maar hierbij alvast wat informatie over de voorjaarscompetitie. Deze gaat gespeeld worden in april en mei. De inschrijving gaat binnenkort open en sluit medio december. Dit wordt in een nieuwsbrief aangekondigd. Nieuw in de voorjaarscompetie is dat op vrijdagavond bij deuce golden point gespeeld gaat worden. De winnaar van het golden point is winnaar van de game. Hier is door de bond voor gekozen om de duur van de wedstrijden op vrijdagavond in te korten.

Alle teams veel succes!

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174