Najaarscompetitie Padel 2022

 

Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of een speler nou beginner is of wedstrijdspeler. Iedereen die padel wil spelen is welkom! In de Voorjaarscompetitie Padel kunnen spelers meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.

Speeldata
De najaarscompetitie Padel wordt gespeeld in september en oktober 2022. Klik HIER voor de speeldata.

Competitieaanbod
Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

Inschrijven van teams
Het inschrijven van teams voor de najaarscompetitie Padel is mogelijk tot en met 15 juni 2022. De inschrijving coördineert de VCL padel ([email protected]

Hier vind je de voorwaarden om mee te doen met deze competitie. Je kunt HIER het inschrijfformulier vinden.