Padelcompetities bij TV Vreeswijk

Door de KNLTB wordt vier keer per jaar een padelcompetitie georganiseerd: voorjaar, zomer, najaar en winter. Ook TV Vreeswijk doet hier aan mee. Alle competities bestaan uit 5 speeldagen met uitzondering van de wintercompetities waar 7 speeldagen zijn. Alle padellers van TV Vreeswijk kunnen zich inschrijven voor de competitie. Dit kan zowel als compleet team als individueel. De wedstrijdcommissie doet zijn best om van de individuele inschrijvingen teams te vormen rekening houdende met speelsterkte en speeldag.

De najaarscompetitie padel is inmiddels van start gegaan. Vijf weken lang wordt er weer volop gestreden tegen teams van andere verenigingen. Op vrijdag en zondag hebben we 4 teams, op zaterdag doen er 2 teams mee aan de competitie. Heel veel succes voor de deelnemende teams.

Intussen zijn de voorbereidingen voor de wintercompetitie ook al opgestart. De teamindelingen zijn gemaakt door de wedstrijdcommissie en we hebben voor deze competitie gelukkig niet hoeven loten. De teamindelingen kunnen <hier> bekeken worden. De inschrijving voor de voorjaarscompetitie zal in december via de website van TV Vreeswijk worden open gezet. We hebben dan 3 padelbanen en kunnen er meer teams meedoen.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174