KNLTB voorjaarscompetitie tennis 2022

De KNLTB voorjaarscompetitie wordt gespeeld op regionaal of landelijk niveau en is al jaren de competitie met het grootste aantal deelnemers. Nadere informatie kan gevonden worden op de link speeldata.

Inschrijven?
Inschrijven voor de Voorjaarscompetitie gaat online via onze site tot uiterlijk 2 januari 2022 (Lees van te voren eerst nog even de toelichting bij het aanmelden!).

Teamindeling
De definitieve teamindeling kan hier worden bekeken, waarbij de aanvoerder vetgedrukt is. De teamindeling wordt bepaald door de Wedstrijd Commissie en op advies van de trainers.

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de voorkeur van leden, maar hier kan dus vanaf worden geweken. In maart is dan het wedstrijdschema met uit- en thuiswedstrijden zichtbaar op de site van de KNLTB.

Kosten
De inschrijfkosten bij de KNLTB per team en de kosten van de ballen worden vanaf 2022 berekend tot een vast bedrag per deelnemer. Dit is € 20,00. Deze kosten worden per incasso geïnd.

Aanvoerdersavond
De aanvoerdersavond is in het clubhuis (datum en tijdstip wordt nog bekend gemaakt). Hier wordt nog informatie gedeeld en de ballen uitgereikt aan de aanvoerder. Ben je als aanvoerder verhinderd, vraag dan iemand anders om de spullen op te halen.

Voorwaarden deelname
Om aan de competitie mee te doen zijn er enkele voorwaarden. Je vindt deze HIER.

Meer info
Op de website van de KNLTB vind je uitgebreide informatie over de junioren competitie