Voorjaarscompetitie Padel 2023

Alleen leden van TVV kunnen meedoen aan de padelcompetitie: of een speler beginner is of wedstrijdspeler. Alle padelleden die willen spelen zijn welkom! In de Voorjaarscompetitie Padel kunnen spelers meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.
 
Speeldata
De voorjaarscompetitie Padel wordt gespeeld in april en mei 2023. Klik HIER voor de speeldata.

Competitieaanbod
Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

Teamindeling
De teamindeling wordt bepaald door de Wedstrijd Commissie en op advies van de trainers. De inschrijving coördineert Marc de Ruijter ([email protected]ijk.nl)
Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de voorkeur van leden, maar hier kan dus vanaf worden geweken. In maart is het wedstrijdschema met uit- en thuiswedstrijden zichtbaar op de site van de KNLTB.

Aanvoerdersavond
De aanvoerdersavond is in het clubhuis (datum en tijdstip wordt nog bekend gemaakt). Hier wordt nog informatie gedeeld en de ballen uitgereikt aan de aanvoerder. Ben je als aanvoerder verhinderd, vraag dan iemand anders om de spullen op te halen.

Meer info
Op de website van de KNLTB vind je uitgebreide informatie over de competitie.

Inschrijving
Het inschrijven van teams voor de voorjaarscompetitie Padel is mogelijk tot en met 15 december 2022. De inschrijving coördineert Marc de Ruijter als VCL padel ([email protected]

Hier vind je de voorwaarden om mee te doen met deze competitie. Je kunt HIER het inschrijfformulier vinden.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174