Najaarscompetitie Padel 2023

Speeldata
De najaarscompetitie wordt gespeeld in september en oktober 2023.
Je vindt hier de speeldata voor de padelcompetitie, en de tenniscompetitie senioren, junioren en tenniskids

Competitieaanbod
Op zowel vrijdagavond, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om spelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. 

De vrijdagavond competitie is erg geliefd onder onze padelleden. Met de huidige 2 padelbanen kunnen we slechts 4 teams inschrijven. We wachten nog steeds op de vergunning voor de 3e baan op de gemeente Nieuwegein. Schrijf dus in voor de zaterdag- of zondagcompetitie als je zeker wilt zijn van deelname.

Teamindeling
De teamindeling wordt bepaald door de Wedstrijd Commissie en op advies van de trainers. De inschrijving coördineert voor padel Marc de Ruijter en Dennis Doelman (w[email protected]) en voor tennis Myrthe Heemskerk en Nick Gase samen met Ben Verweij ([email protected])

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de voorkeur van leden, maar hier kan dus vanaf worden geweken. In augustus is het wedstrijdschema met uit- en thuiswedstrijden zichtbaar op de site van de KNLTB. Als er te veel inschrijvingen zijn, wordt er voor deelname van teams of losse aanmeldingen geloot.

Kosten
De inschrijfkosten bij de KNLTB per team en de kosten van de ballen worden berekend tot een vast bedrag € 20,00 per deelnemer. Deze kosten worden per incasso geïnd.

Meer info
Op de website van de KNLTB vind je uitgebreide informatie over de competitie.

Inschrijving Padel
Het inschrijven van teams voor de najaarscompetitie Padel is mogelijk tot en met 15 juni 2023. Je vindt HIER het inschrijfformulier. 

Inschrijving Tennis
Het inschrijven van teams voor de najaarscompetitie Tennis is mogelijk tot en met 8 juni 2023. Dit is het  inschrijfformulier voor de senioren, jeugd en tenniskids. 

HIER vind je de voorwaarden om mee te doen met deze competitie. 

We kijken uit nar jullie inschrijvingen.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174