Zomercompetitie padel 2023

Iedereen die padel wil spelen is welkom! In de Zomercompetitie Padel kunnen leden meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.

Speeldata
De Zomercompetitie Padel wordt jaarlijks gespeeld in juni en juli. Klik HIER voor de speeldata.

Competitieaanbod
Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

Damescompetitie 15 +
Met ingang van 2023 wordt er een apart 15+ damescompetitie geïntroduceerd op vrijdagavond, zaterdag en zondag. 

Promotie en degradatie
Sinds 2022 wordt tijdens alle padelcompetities gespeeld om promotie/degradatie. Hierdoor zal er een piramidale opbouw van klassen ontstaan, waardoor uiteindelijk de niveauverschillen in de klassen kleiner worden. De teamrechten gelden per competitie. Een team promoveert of degradeert dus naar dezelfde competitie het jaar daarna. Bijvoorbeeld: een team wordt kampioen in de Zomercompetitie 2022 en promoveert naar een hogere klasse in de Zomercompetitie 2023.

Inschrijven van teams
Het inschrijven van teams voor de zomercompetitie Padel is mogelijk tot en met donderdag 20 april 2023. De inschrijving wordt gecoördineerd door Marc de Ruijter en Dennis Doelman ([email protected]

De vrijdagavond is gewild. Met onze huidige 2 padelbanen kunnen 4 teams op de vrijdagavond mee doen. Bij een grote inschrijving bij voorkeur verplaatsen naar zaterdag of zondag, anders kan je uitgeloot worden. 

HIER vind je de voorwaarden om mee te doen met deze competitie. Je kunt HIER het inschrijfformulier vinden.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174