Informatie

Hier vind je meer informatie over:

1) Toernooien die door TV Vreeswijk en andere tennisverenigingen in de regio georganiseerd worden.

Voor tennisverenigingen uit de buurt, die ook graag hun toernooien op de site van TVV vermeld willen zien vragen we uw bericht te sturen aan [email protected]

Plaatsing geschiedt na interne goedkeuring en op basis van wederkerigheid.

2) Wedstrijdtennis
Binnen tennisvereniging Vreeswijk is de Wedstrijd Commissie verantwoordelijk voor de officiele KNLTB competities. Dit betreft de volgende competities:

  • Voorjaarscompetitie senioren (regionaal en landelijk) en junioren (Geel) voor spelers van 11 t/m 17 jaar.
  • Najaarscompetitie senioren (landelijk) en junioren (Geel) voor spelers van 11 t/m 17 jaar.

Wedstrijdcommissie
De Wedstrijdpadelcommissie kan worden bereikt via [email protected] en wedstrijdtennis via [email protected] Op onze site kun je zien wie er zitting hebben in de Wedstrijdcommissie.

VCL's
De wedstrijdcommissie maakt voor de organisatie van competites gebruik van een pool van vrijwilligers, die op wedstrijddagen optreden als VCL (Verenigings Competitie Leider). De VCL is eindverantwoordelijk voor de betreffende wedstrijddag, wijst de banen toe aan teams, is vraagbaak voor de aanvoerders en kan helpen om eventuele conflicten op of naast de baan op te lossen.

Aanvoerders
Tenslotte wordt ook binnen elk team iemand als aanvoerder gekozen door de Wedstrijd Commissie, vaak vetgedrukt in het teamoverzicht. De aanvoerder is verantwoordelijk voor alle organisatie binnen het competitie team. Een overzicht van de taken en verantwoordelijkheden van de aanvoerder zijn in bijlage "Instructie aanvoerders" te vinden.

Meer achtergrondinformatie
Meer informatie over deze competities kan worden gevonden op de site van TVV onder het menu "Competities". Ook de online inschrijfformulieren zijn hieronder terug te vinden. Aanvullende informatie, speeldata, wedstrijdreglementen en dergelijke zijn te vinden op de site van de KNLTB voor de senioren competities.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174