Marthe Igaz-Koolhaas is vertrouwenscontactpersoon voor TVV

Marthe Igaz-Koolhaas is vertrouwenscontactpersoon voor TVV
TVV heeft per juni 2022 Marthe aangesteld als vertrouwenscontactpersoon, oftewel VCP. Krijg je te maken met ongewenst of grensoverschrijdend gedrag, dan kun je met haar contact opnemen. Dit geldt voor alle TVV-leden, ouders en bezoekers.

In een vertrouwelijk gesprek bespreekt Marthe met jou wat er speelt of gespeeld heeft. Vervolgens besluiten jullie samen hoe en op welke wijze het voorval aan het bestuur gemeld zal worden. (De VCP heeft een meldplicht naar het bestuur.) Afhankelijk van de aard van de melding en de wens van de melder neemt het bestuur maatregelen. De melding kan anoniem plaatsvinden.
Wil je Marthe beter leren kennen, lees dan dit interview met haar.

Centrum Veilige Sport Nederland
Voorbeelden van ongewenst of grensoverschrijdend gedrag zijn provocerend en kwetsend gedrag, ongewenst lichamelijk contact, pesten, discriminatie of intimiderend gedrag. Zulk gedrag hoef je niet te accepteren. Op de website van Centrum Veilige Sport Nederland  staat vermeld wat nog meer onder grensoverschrijdend gedrag valt. Ook als er een vermoeden bestaat van ongewenst en grensoverschrijdend gedrag mag eenieder daar melding van maken.

Veilige sportsfeer
TVV-leden, jong en oud, en bezoekers aan ons park, spelen tennis en padel voor hun plezier. Daarbij hoort dat leden en bezoekers zich veilig en thuis voelen bij de club. Het bestuur van TVV hecht veel belang aan het behoud van een veilige sportsfeer. Kijk ook op de website van TVV onder het kopje ‘Vereniging en preventief beleid’ voor meer informatie hoe we als vereniging om willen gaan met veiligheid.(Note: wellicht meteen een link plaatsen naar het bedoelde document?)

Informatie en contact
Wil je meer informatie? Kijk dan op Centrum Veilige Sport Nederland. Heb je een vraag aan Marthe? Mail dan naar: [email protected]

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174