Toegang sportpark TV Vreeswijk

Toegang sportpark
Je kunt zo goed als altijd tennissen en padellen. Het toegangshek en het clubgebouw (en daarmee de toiletten en kleedkamers) zijn afgesloten. Alleen leden met de TVV-ledenpas kunnen  het sportpark betreden. Hiermee kan de hoofdingang worden geopend, zodat gebruik gemaakt kan worden van het afhangsysteem en het toilet. 

Niet-leden kunnen ook gebruik maken van de padelbanen. Zij kunnen deze reserveren via de website www.padelboeker.nl onder de verenigingsnaam TV Vreeswijk. Wanneer de baan gereseveerd en betaald is, wordt een bevestiging gemaild. In deze mail wordt een code meegestuurd voor het openen van het toegangshek van het sportpark. Tevens kan met deze code de deur van het clubgebouw worden geopend om van het toilet gebruik te maken. Helaas kunnen niet-leden geen gebruik maken van de kleedkamers.

Tennissen met een introducee
Een lid dat eens een balletje wil slaan met een niet-lid kan dat doen. Via de website, clubapp of het afhangbord kan een actief lid met zijn pasje de introducee inplannen om samen of een potje te padellen of te tennissen. De kosten hiervoor zijn € 5,00 en wordt in rekening gebracht bij het lid.
Diegene die de introducee uitnodigt heeft wel de schone taak om de introducee warm te maken voor een lidmaatschap van onze verenging.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174