Sponsorplan

Introductie TV Vreeswijk

Geschiedenis
De gemeente Nieuwegein ontstond in 1971 door samenvoeging van de dorpen Vreeswijk en Jutphaas. Vlak daarna besloot een groep vrienden uit het voormalige Vreeswijk om een tennisvereniging op te richten onder de naam TV Vreeswijk.

Zo werd TV Vreeswijk geboren op 10 januari 1973. De vereniging vierde op 10 januari 2023 haar 50e verjaardag.

Het sportpark ligt aan de rand van de woonwijk Hoog-Zandveld (Anemoonstraat 68A). In den beginne was daar enkel een 6-tal tennisbanen, later opende de club ook een sfeervol paviljoen (later uitgebreid) en weer iets later was er een uitbreiding van het aantal tennisbanen.

Toekomstvisie
Sinds 2021 heeft de vereniging ook padelbanen en is deze niet langer gericht op alleen tennis, ook op padel. Momenteel heeft de vereniging 6 all-weather tennisbanen en 3 padelbanen. Alle met LED verlichting.

TV Vreeswijk heeft leden in alle categorieën: pupillen (10 jaar of jonger), junioren (onder 18 jaar), senioren (18 jaar en ouder) en veteranen (55 jaar en ouder).
TV Vreeswijk startte als een vriendenclub en wil dat ook nu nog graag zijn: een club van en voor leden die elkaar willen ontmoeten, met elkaar willen sporten en plezier maken. Als recreant en als wedstrijdspeler. Iedereen kan lessen nemen in tennis en/of padel. Alle lessen staan onder leiding van onze gediplomeerde trainer.

Sponsorcommissie
Veel leden zijn actief als vrijwilliger in commissies, als barkeeper, in het bestuur of ledenadministratie. Het onderhoud van het tennispark (banen, tuin en terrassen) en het paviljoen, het runnen van bar en keuken, het organiseren van toernooien, activiteiten, feesten, nagenoeg alles gebeurt door vrijwilligers.

Zo ook de contacten met onze sponsoren. Veelal bedrijven die ons al jaren steunen en waar wij echt een band mee opbouwen. U kunt ons momenteel bereiken via:

[email protected]

óf benader de leden van onze sponsorcommissie rechtstreeks:

Joshua Jenster - 06-41203981               
Steven van der Woude - 06-34988789
Tom Coldenhoff - 06-13216316
Bas van Meegen - 06-44049286

 

Sponsoring

Bij TV Vreeswijk bent u meer dan alleen een geldschieter, wij zetten ons in om uw bedrijf positief bij onze leden én gasten onder de aandacht te brengen. Dit gebeurt op meerdere manieren

  • naamsbekendheid door middel van een (digitale) uiting
  • business events waar u potentiële klanten en relaties kunt ontmoeten
  • ons park staat tot uw beschikking om relaties eens op een andere manier te verwelkomen
Naamsbekendheid
Uw reclame-uiting wordt in samenspraak met de sponsorcommissie samengesteld, opgemaakt, eventueel gedrukt én geplaatst. Hierin maakt u enkel uw wensen kenbaar, het uitvoerende stuk ligt bij de sponsorcommissie. Wij zorgen ervoor dat gedurende de looptijd van uw sponsorovereenkomst uw bedrijfsnaam en/of advertentie een nette uitstraling heeft. Daarnaast heeft u jaarlijks de mogelijkheid om de digitale advertentie aan te passen naar uw wensen.
 
 
Business Events
Voor alle sponsoren én Business Club Members organiseert de sponsorcommissie minimaal 2 keer per jaar een Business Event. Naast dat u dan van harte welkom bent om één van de twee sporten te beoefenen, voorzien wij u hier van een hapje en een drankje én krijgt elk event een wisselende sponsor de mogelijkheid om zijn bedrijf op een leuke manier te presenteren. 
 
Gebruik faciliteiten
Afhankelijk van de gekozen sponsor mogelijkheid krijgt u van ons de mogelijkheid om onze banen en/of het clubhuis te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld een padel clinic volgen met een aantal zakenrelaties of gebruikt u onze tennis faciliteiten en het clubhuis voor het jaarlijkse personeelsfeest. Dagen en tijden zijn in overleg met de sponsorcommissie en moeten minimaal 2 weken voorafgaand aangevraagd worden.
 
 

Mogelijkheden

Voor alle mogelijkheden en tarieven zie bijgaand het pdf bestand.
  
Tarieven sponsoring TV Vreeswijk.pdf TV Vreeswijk Sponsorplan compleet.pdf
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174