Toss tennis

Maandagochtend tennis
De maandagochtend is speciaal voor tennissers (m/v) die in het lopende kalenderjaar 55 jaar of ouder zijn. Het tennissen op deze ochtend staat in het teken van sportiviteit en gezelligheid. De ochtend wordt daarom goed bezocht.

Het tennissen start om 10:00 uur. We gebruiken 4 banen. Het is nodig om wat eerder aanwezig te zijn zodat we op tijd een baanindeling kunnen maken. Mochten er méér spelers zijn dan we kwijt kunnen op het aantal beschikbare banen, dan kunnen we een vijfde speler aan een team toevoegen. Na een uurtje tennissen, drinken we koffie waarna we opnieuw viertallen vormen voor een extra partijtje tennis. De spelers bepalen nu zelf de teamsamenstelling!

Er wordt deze ochtend dus niet alleen getennist maar ook gezamenlijk koffiegedronken en gediscussieerd over van alles en nog wat. Kortom . . . een ochtend vol sportieve gezelligheid!

 

Dinsdagavond labeltrekken
Al jarenlang is er op elke dinsdagavond labeltrekken. Hierbij worden er per baan door te tossen willekeurig 4 deelnemers aangewezen. 

Wil je gezellig een balletje slaan, een maatje vinden en/of meer leden ontmoeten dan is dit de ideale gelegenheid.                                                   

Voor jong en oud. Aanvang 20.00 uur. Einde: uiterlijk 23.00 uur.

Spelregels bij het Rackettrekken (Labeltrekken):
Speelduur: 30 minuten, waarna er opnieuw getost wordt.

Banen: 1, 2 en 4, afhangen is niet nodig. Als er op baan 4 training wordt gegeven dan kan baan 5 gebruikt worden . Als er andere banen vrij zijn en er geen leden zijn, die vrij willen spelen, dan mogen ook deze banen worden gebruikt. Voor deze banen geldt dan dat ze wel afgehangen moeten worden.

Leden die vrij willen spelen kunnen spelen op baan 5 en 6. 

Woensdagachtend toss
Nog niet bij iedereen bekend, maar wel heel sportief en gezellig, is het tennissen voor veteranen op de woensdagochtend. Dit initiatief is destijds opgezet door een aantal leden van TV Vreeswijk. Het wordt nog steeds door leden zelf geleid.
We tennissen op deze ochtend tweemaal een uur. De dubbels (dames en heren) stellen we samen door het trekken van tennispasjes. Om 9.45 uur worden de labels geschud en getrokken en gaan de spelers de baan op. Na afloop wordt er nog wat nagepraat en gedronken.

Op de woensdagochtenden zijn niet alle banen beschikbaar! Andere leden die vrij willen tennissen, kunnen ook afhangen. 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174