Lidmaatschappen

T.V. Vreeswijk krijgt vanaf de augustus 2021 de beschikking over 2 padelbanen. Dit zal een impuls geven aan de activiteiten binnen onze vereniging en gezien de interesse in de padelsport ook een potentieel aan nieuwe leden. Dit betekent wij de volgende lidmaatschappen hebben: 

  1. Lidmaatschap tennis
  2. Lidmaatschap padel
  3. Actie lidmaatschap padel
  4. Combi lidmaatschap all-in
  5. Combi lidmaatschap daluren
  6. Competitie lidmaatschap
  7. Lidmaatschap met gezinskorting

Op basis van de leeftijd heeft TV Vreeswijk 3 groepen leden: senioren 18-101 jaar, junioren 11-17 jaar en pupillen 5-10 jaar. 

Het actie lidmaatschap padel zal gehanteerd worden tot en met 2022. Vanaf 2023 is de contributie marktconform. Omdat de padelbanen nog niet gereed zijn, kan je je wel vast aanmelden zodat je op de wachtlijst komt. Uiteraard gaat de contributie pas in wanneer er gespeeld kan worden.

Leden kunnen beide sporten beoefenen, hiervoor geldt het combi lidmaatschap. De daluren voor padel zijn de uren buiten de uren van de doordeweekse avonden van maandag t/m vrijdag van 18:00-23:00 uur. Wil een tennis lid ook op deze avonden padel spelen dan is het combi lidmaatschap all-in van toepassing. 

In het najaar van 2021 zal TV Vreeswijk de padelbanen ook voor niet leden beschikbaar stellen. Zij kunnen dan een baan per uur reserveren via www.padelboeker.nl

Het competitielidmaatschap is bedoeld om niet-TVV-leden de mogelijkheid te bieden, toch deel uit te kunnen maken van een TVV-competitieteam. TVV heeft momenteel ruimte voor extra competitieteams op alle speeldagen.

Indien beide ouders lid zijn, dan kunnen de kinderen die financieel van hun ouders afhankelijk zijn, gebruik maken van gezinskorting. Dit is 50% van de contributie. 

De jaarcontributie 2022 wordt per incasso geïncasseerd in 4 termijnen, in de maanden januari, februari, maart en april. In 2021 wordt dit nog maandelijks gedaan. Een lidmaatschap wordt per kalenderjaar aangegaan. Word je in de loop van het jaar lid, dan is de contributie naar rato van het aantal maanden.

In het volgende item van het menu vind je de contributies en een toelichting hierop.

Lid kan je worden door dit formulier in te vullen.