Voorwaarden deelname competitie

Als je wilt meedoen aan de KNLTB competitie is het van belang dat je onderstaande van te voren doorleest. 

Kosten
Aan de deelname van de competitie zijn kosten verbonden. Dit betreft inschrijfgeld voor de KNLTB en de benodigde hoeveelheid ballen. Deze kosten zijn € 20,00 per deelnemer. Dit bedrag wordt automatisch geïncasseerd door TVV. 

Bardiensten
Competitie brengt de noodzaak met zich mee, dat de bar extra open moet zijn op speeldagen. Competitiespelers (18+) draaien 1 extra bardienst als team op een andere competitiedag. De aanvoerder van een team overlegt met de barplanner welke dag dit wordt en barplanner ([email protected]) coördineert en vult de dienst in op het barrooster.

Indeling teams
De wedstrijdcommissie deelt de teams in in samenspraak met de trainer. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de opgegeven voorkeuren. Verder wordt er in principe gezocht naar een oplossing waarbij iedereen, die zich opgeeft, ook kan spelen. De teamindeling die hieruit voortkomt, is wellicht niet voor ieder individu het meest optimaal c.q. de eerste voorkeur. 

Speeldagen
Bij opgave verplicht iedereen zich om alle competitiedagen te spelen, dan wel zelf voor een invaller te zorgen. Alternatief is om bewust met een groter team in te schrijven, zodat de mogelijkheid ontstaat om als speler een competitiedag over te slaan. Wel blijft het de verantwoordelijkheid van het team om met voldoende spelers op een speeldag aanwezig te zijn.

Eventuele boetes
Alle KNLTB boetes, die door het team wordt veroorzaak, worden door het team betaald. Dit kan bijvoorbeeld zijn als een team zich alsnog terugtrekt of bijvoorbeeld op een speeldag niet komt opdagen. De KNLTB boete wordt gedeeld door het aantal teamleden. Dit bedrag wordt automatisch geïncasseerd door TVV. 

Nadat de teamindeling is gemaakt, wordt deze officieel aangemeld bij de KNLTB. Aansluitend zal de indeling ook op de website van TVV worden gepubliceerd. Vervolgens gaat de KNLTB op basis van alle landelijke aanmeldingen, die competites indelen. Zodra deze klaar zijn, zijn de competities terug te vinden op de website van de KNLTB, op MijnKNLTB en op de KNLTB ClubApp.

Door deel te nemen aan de KNLTB competitie, verklaar je akkoord te zijn met het bovenstaande.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174