Over T.V. Vreeswijk

Tennis Vereniging Vreeswijk (TVV), opgericht op 10 januari 1973, heeft haar roots in het gelijknamige dorp aan de Lek en draagt ook de kenmerken hiervan:

"no-nonsens, sterke samenhang, actief in ontwikkeling, prestatiegericht met volop ruimte voor jong en oud op recreatief gebied en bovenal sportiviteit en gezelligheid".

TVV heeft leden in de categorieën pupillen <11 jaar, junioren <18 jaar, senioren 18+ en veteranen (55+).Het tennispark is gelegen aan de rand van de woonwijk Hoog-Zandveld en beschikt over 8 all-weatherbanen (Porous Kushion Kourt) met verlichting en een sfeervol clubgebouw.

Veel TVV-ers zijn actief als vrijwilliger zowel op bestuurlijk vlak als in commissies, het onderhoud van het tennispark, het runnen van de bar en keuken en met het organiseren van toernooien, recreatieve activiteiten en feesten.

Kortom je kunt je energie en vrije tijd, behalve op de tennisbanen, op alle mogelijke manieren inzetten en besteden; voor je eigen plezier en voor het plezier van je clubgenoten.

Ons motto is: `De Tennisvereniging Vreeswijk, TVV, dat zijn wij met zijn allen'.