Wachtlijst voor padel

Padel is dermate populair dat de baanbezetting bij TV Vreeswijk voornamelijk in de avonduren zijn maximum heeft bereikt.

Op de ledenvergadering in maart hebben we afgesproken een ledenstop in te voeren bij 270 padelleden. Dit aantal hebben we nu bereikt. Kandidaat leden kunnen op een wachtlijst geplaatst worden. De wachtlijst geldt ook voor kandidaat combi All-In leden. Bestaande tennisleden die het lidmaatschap willen omzetten naar een all-in lidmaatschap komen ook op de wachtlijst.

Een padellidmaatschap voor jeugdleden t/m 17 jaar en een combi-dal lidmaatschap tennis/padel voor 17+ is nog wel gewoon mogelijk. Zij mogen niet in de avonduren padellen.

De komende maanden willen we gebruiken om te zoeken naar een optimale balans tussen baan beschikbaarheid en bezetting. Uiteraard helpt het om eens buiten de piekuren ’s avonds met elkaar af te spreken, maar er zijn zeker nog meer mogelijkheden die kunnen bijdragen aan een betere balans. En natuurlijk kun je zelf een reservering waar je onverhoopt geen gebruik van maakt direct verwijderen zodat een ander alsnog op die tijd kan spelen. Ideeën en suggesties zijn dan ook zeer welkom. Spreek hiervoor een bestuurslid aan of mail naar [email protected]

Uiteraard houden we jullie via de nieuwsbrief op de hoogte en hopen binnen enkele maanden een passend plan met jullie te kunnen delen. 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174