Baanreglement

Afhangen
In de hal van ons paviljoen hangt een touchscreen en een kaartlezer. Met behulp van je TVV-ledenpas kun je daarop banen afhangen. Het touchscreen bedien je door met je vinger op het scherm te tippen. Volg de aanwijzingen op het scherm. Ook kan je met de KNLTB-ClubApp of via onze website een baan reserveren. Het is van belang dat je alle spelers vermeldt die in dat uur meespelen!

Speeltijden
De afhangperiode voor een singlepartij, voor een dubbelpartij of een Amerikaanse partij is 60 minuten.

TVV-ledenpas
Je kunt alleen afhangen met je eigen pasje. Ben je die vergeten, dan zijn er geen reserve pasjes. Je kunt pas afhangen in het systeem als je gerechtigd bent tot spelen. Je hebt dus je contributie betaald en je hebt de beschikking over je ledenpas. Is dat niet het geval, neem dan eerst contact op met de ledenadministratie

Gereserveerde banen
Banen die gereserveerd zijn voor toernooien, competitie of training zijn op de computer/ touchscreen geblokkeerd.

Gaan spelen
Als de baan waarop je wilt gaan spelen bezet is, ga je een paar minuten voor het einde van de speeltijd naar de betreffende baan om aan te geven dat er gewisseld gaat worden. De spelers die van de baan komen mogen opnieuw een speeltijd reserveren.

Pupillen
De pupillen (tot 11 jaar) hebben van maandag t/m vrijdag tot 19.00 uur dezelfde rechten als senioren. Zaterdag en zondag na 19.00 uur mogen zij alleen op de banen 7 en 8. De andere tijden zijn zij niet gerechtigd en kunnen ze niet digitaal afhangen.

Junioren
De junioren (tot 17 jaar) hebben de gehele week tot 19.00 uur dezelfde rechten als senioren. Na 19.00 uur mogen zij uitsluitend op de banen 5 en 6. De andere tijden zijn zij niet gerechtigd en kunnen ze niet digitaal afhangen.

Kleding
Iedereen die speelt is verplicht om sportkleding te dragen. Voor het behoud van de banen is het voorgeschreven dat spelers sportschoenen dragen zonder zwarte zolen.

Onvoorziene situaties
In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, of bij verschil van mening, beslist een bestuurslid.