Baanreglement

Baan reserveren via de website of KNLTB ClubApp
Wanneer je op onze website ingelogd bent, kan je een tennis of padelbaan reserveren. Dit kan ook met je KNLTB ClubApp.
Je kunt dit 5 dagen (120 uur) van te voren doen. De tennisbanen kan je met 2,3 of 4 personen vastleggen. Padel kan je met 2 personen overdag tussen 08:00-18:00 uur een baan reserveren, na 18:00 uur kan dit alleen met 4 personen.

De avonden van de weekdagen zijn piektijden (maandag t/m vrijdag na 18:00 uur). Je kunt dan maar 1x op afstand een baan reserveren. Overdag en in het weekend (dit zijn de daluren) kan je wel meerdere keren van afstand een baan reserveren. 

Afhangen
In de hal van ons paviljoen hangt een touchscreen en een kaartlezer. Met behulp van je TVV-ledenpas kun je daarop banen afhangen. Het touchscreen bedien je door met je vinger op het scherm te tippen. Volg de aanwijzingen op het scherm. 

Speeltijden
De afhangperiode voor een singlepartij, voor een dubbelpartij of een Amerikaanse partij is 60 minuten.

TVV-ledenpas
Je kunt alleen afhangen met je eigen pasje. Ben je die vergeten, dan zijn er geen reserve pasjes. Je kunt pas afhangen in het systeem als je gerechtigd bent tot spelen. Je hebt dus je contributie betaald en je hebt de beschikking over je ledenpas. Is dat niet het geval, neem dan eerst contact op met de ledenadministratie

Gereserveerde banen
Banen die gereserveerd zijn voor toernooien, competitie of training zijn op de computer/ touchscreen geblokkeerd.

Gaan spelen
Als de baan waarop je wilt gaan spelen bezet is, ga je een paar minuten voor het einde van de speeltijd naar de betreffende baan om aan te geven dat er gewisseld gaat worden. De spelers die van de baan komen mogen opnieuw een speeltijd reserveren.

Pupillen
De pupillen (tot 11 jaar) hebben van maandag t/m vrijdag tot 19.00 uur dezelfde rechten als senioren. Zaterdag en zondag na 19.00 uur mogen zij alleen op de banen 5 en 6. De andere tijden zijn zij niet gerechtigd en kunnen ze niet digitaal afhangen.

Junioren
De junioren (tot 17 jaar) hebben de gehele week tot 19.00 uur dezelfde rechten als senioren. Na 19.00 uur mogen zij uitsluitend op de banen 5 en 6. De andere tijden zijn zij niet gerechtigd en kunnen ze niet digitaal afhangen.

Introduce's
Als lid mag je één tot drie introduce's meenemen om een partijtje te tennissen of padellen. De kosten hiervoor zijn € 5,00 per keer. Voor de padelbanen is dit in de piektijden niet toegestaan.
Bij het reserveren van de baan op je ClubApp vul je de naam in van de introducé.

Kleding
Iedereen die speelt is verplicht om sportkleding te dragen. Voor het behoud van de banen is het voorgeschreven dat spelers sportschoenen dragen zonder zwarte zolen.

Onvoorziene situaties
In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, of bij verschil van mening, beslist een bestuurslid.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174