Najaars competitie 2024 padel & tennis

06 mei 2024


De inschrijving voor de najaarscompetitie padel en tennis 2024 is geopend. Je kunt je hiervoor inschrijven voor tennis en padel tot uiterlijk woensdag 5 juni. Helaas staat in de mail voor tennis 16 juni, dit is dus niet goed..

Speeldata
De najaarscompetitie wordt gespeeld in september en oktober 2024.
Je vindt hier de speeldata voor de padelcompetitie, en de tenniscompetitie senioren, junioren en tenniskids

Competitieaanbod
Op zowel vrijdagavond, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om spelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. 
De vrijdagavond competitie is erg geliefd onder onze padelleden. Met de 3 padelbanen kunnen we 6 teams inschrijven. Schrijf dus in voor de zaterdag- of zondagcompetitie als je zeker wilt zijn van deelname.

Teamindeling
De teamindeling wordt bepaald door de Wedstrijd Commissie en op advies van de trainers. De inschrijving coördineert voor padel Marc de Ruijter en Dennis Doelman (w[email protected]) en voor tennis Myrthe Heemskerk ([email protected]).
Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de voorkeur van leden, maar hier kan dus vanaf worden geweken. In augustus is het wedstrijdschema met uit- en thuiswedstrijden zichtbaar op de site van de KNLTB. Als er te veel inschrijvingen zijn, wordt er voor deelname van teams of losse aanmeldingen geloot.

Kosten
De inschrijfkosten bij de KNLTB per seniorenteam en de kosten van de ballen worden berekend tot een vast bedrag € 20,00 per deelnemer. Deze kosten worden per incasso geïnd. Deelname voor de jeugdteams oranje en rood is gratis. Voor de groene jeugdteams en de junioren zijn de inschrijfkosten €15,00.

Meer info
Op de website van de KNLTB vind je uitgebreide informatie over de competitie.

Inschrijving Padel
Het inschrijven van teams voor de najaarscompetitie Padel is mogelijk tot en met 5 juni 2024. Je vindt >HIER< het inschrijfformulier. 

Inschrijving Tennis
Het inschrijven van teams voor de najaarscompetitie Tennis is mogelijk tot en met 5 juni 2024. Dit is het  inschrijfformulier voor de senioren en tenniskids en junioren

>HIER< vind je de voorwaarden om mee te doen met deze competitie. 

We kijken uit naar jullie inschrijvingen.

Met sportieve groet, 

                  

De wedstrijdcommissie padel & tennis.

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174