Voorjaarscompetitie tennis 2024

De KNLTB voorjaarscompetitie wordt gespeeld op regionaal of landelijk niveau en is al jaren de competitie met het grootste aantal deelnemers. 

Inschrijven?
Inschrijven voor de Voorjaarscompetitie gaat online via onze site tot uiterlijk 22 december (Lees van te voren eerst nog even de toelichting bij het aanmelden!).

Teamindeling
De teamindeling wordt bepaald door de Wedstrijd Commissie en op advies van de trainers. De inschrijving coördineert Myrthe Heemskerk ([email protected])
Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de voorkeur van leden, maar hier kan dus vanaf worden geweken. In maart is dan het wedstrijdschema met uit- en thuiswedstrijden zichtbaar op de site van de KNLTB.

Kosten
De inschrijfkosten bij de KNLTB per team en de kosten van de ballen worden berekend tot een vast bedrag € 20,00 per deelnemer. Deze kosten worden per incasso geïnd.

Aanvoerdersavond
De aanvoerdersavond is in het clubhuis (datum en tijdstip wordt nog bekend gemaakt). Hier wordt nog informatie gedeeld en de ballen uitgereikt aan de aanvoerder. Ben je als aanvoerder verhinderd, vraag dan iemand anders om de spullen op te halen.

Voorwaarden deelname
Om aan de competitie mee te doen zijn er enkele voorwaarden. Je vindt deze HIER.

Meer info
Op de website van de KNLTB vind je uitgebreide informatie over de competitie.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174