Dutch Padel Week

07 maart 2024


Van 25 maart tot en met 1 april presenteert de KNLTB de Dutch Padel Week: het leukste padelfestival van Nederland, bij Vibes Urban Sports & Event Center (Beursgebouw) in Eindhoven. Een week vol met padelactiviteiten waarin je je laat inspireren door de padeltoppers die op het centre court strijden om de Nederlandse titel tijdens het EY NK Padel. Daarna kun je ook doorlopen naar de banen van Peakz Padel waar je zelf je padelskills test. Na inspanning komt ontspanning met een heerlijk hapje en drankje op het fanplein kijkend naar een potje padel en luisterend naar tunes van toffe dj’s!

Kortom, een superleuk uitje voor jou en de spelers van TV Vreeswijk! Deel deze info met ze zodat ze ook het leukste padelfestival van Nederland kunnen meemaken! Wil je de Dutch Padel Week ook nog promoten op bijvoorbeeld sociale media of je website? Gebruik dan onze visual voor dames of visual voor heren.

Op 25 en 26 maart is de Dutch Padel Week gratis te bezoeken. Voor de overige dagen koop je tickets via de ticketshop. Er zijn verschillende soorten tickets: reguliere tickets, tickets voor KNLTB-leden én teamtickets, waarbij het 4e ticket gratis is. Op woensdag 27 maart is het overdag Ladies Time, met een superleuk programma voor dames die graag willen ontdekken hoe tof padel is.

Meer informatie: klik >HIER<    

Ticketshop: klik >HIER<     

Ook zijn we nog op zoek naar vrijwilligers en ballenkinderen voor tijdens het evenement. Een mooie gelegenheid om de Dutch Padel Week eens van de andere kant mee te maken.

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 606 4388

TV Vreeswijk

Anemoonstraat 68A
3434 JD Nieuwegein

KVK-nummer

40477174